Browlift/ Browlamination

Inga förkunskaper krävs 

Browlift är för tillfället den absolut hetaste trenden i skönhetsbranschen och vi kan nu stolt presentera en komplett produktserie som inte bara är tillverkad i Europa, men som också är speciellt utvecklad för den känsliga huden kring ögonen.
Elleeplex profusion är framtaget av Elleebana som länge varit ett ledande lashliftmärke. Dess innehåll är säkert att använda på hud och ger enastående resultat på brynen.

Startkiten innehåller bland annat vätska för 15-30 behandlingar samt ReGen, Elleebanas växtbaserade alternativ till keratin.

Under utbildningen lär man sig att skapa fylliga och definierade bryn utefter kundens egna förutsättningar samt hur man arbetar med vätskorna för ett perfekt resultat varje gång.
Utbildningen är på ca 6 timmar, varav ca 1 timme är praktiskt arbete på modell.
Kursdeltagaren är själv ansvarig för att modellen finns tillgänglig ca 3,5 timmar efter kursstart.

PRIS:

Kursen kostar 4500kr och då ingår ett startkit till ett värde av ca 1900kr. Efter avslutad kurs samt godkänt modellarbete erhåller du ditt diplom.

När du anmält dig får du ett informationsbrev samt en faktura på mail. Fakturan ska vara betald senast 10 dagar innan kursstart. Avbokning av kursen ske senast 7 dagar innan kursstart.