Naglar

Våra nagelbehandlingar

Är du osäker på vilken nagelbehandling som passar just dig så är du varmt välkommen att höra av dig, vi finns här för att svara på alla dina frågor.

Manikyr

Vid en manikyr tar vi hand om dina nagelband, polerar dina naglar samt masserar hand och underarm.

Manikyr med gelelack

Vid en manikyr med gelelack tar vi hand om dina nagelband, målar naglarna med gelelack och avslutar med olja och en lätt handmassage.

Gelelack är en blandning mellan vanligt nagellack och gelé, det är mycket tåligare än vanligt nagellack och sitter i 2-4 veckor.


Nagelförstärkning

Vi förstärker den egna nageln med gele så den blir mer hållbar. Denna behandling passar dig som inte vill ha så långa naglar men är trött på att nageln skivar sig eller går av så fort den växer ut.


Nagelförlängning

Vi förlänger och förstärker nageln med gelé. Denna behandling passar dig som vill ha lite eller mycket längd på dina naglar.


Återbesök

Efter 3-5 veckor är det dags för ett återbesök. Vi filar då bort en del av materialet och balanserar om nageln så den inte blir framtung och bryts.


Borttagning

Om du inte vill ha material på naglarna längre rekommenderar vi att du bokar tid för borttagning, att dra bort materialet från naglarna kan orsaka stora, och i vissa fall, permanenta skador på naglarna.

OBS! Vi tar inte bort akryl!


Färg och design

Vi har ca 400 färger och en mängd dekorationer såsom glitter, folie, stenar, idéer finns också i massor så det är bara fantasin som sätter gränser.