Pressoterapi 

Pressoterapi är en typ av lymfmassage.

Behandlingen är avslappnande och kan lindra värk och smärta i kroppen och hjälpa kroppen att rensa bort gifter. Den kan även minska förekomsten av celluliter, reducera svullnad och stelhet i kroppen, ge ett bättre immunförsvar samt fastare hud. Allt detta eftersom pressoterapin sätter fart på lymfsystemet.

Under behandlingen ligger du på en massagebänk. Vi hjälper dig att komma i plagget som ser ut lite som en rymddräkt med delar som sätts på ben, armar, fötter och bålen. Plagget är anslutet med slangar till en datoriserad lufttrycksmaskin. Plagget blåses upp med luft och du kommer att känna ett tryck mot riktade områden på kroppen. Efter behandlingen upplever man ofta en känsla av lätthet i kroppen.

. OBS. Pressoterapi anses vanligtvis säkert, men om du är gravid eller har befintliga hälsotillstånd inklusive hjärtsjukdomar, diabetes eller feber kontakta din läkare först. Avstå alkohol 48 timmar innan och efter behandling. Efter behandlingen ska du inte äta eller motionera på 1 timme och du behöver dricka minst 1,5 l vatten. 

Du kan få pressoterapi så ofta som två gånger i veckan.