HEY GOOD LOOKING -

SALONG, SKOLA, BUTIK

Behandlingar

Manikyrerade naglar, väldefinierade bryn eller en solkysst hud? Hos oss hittar du en mängd behandlingar för naglar, bryn, fransar och kropp.

NAGLAR


Är du osäker på vilken nagelbehandling som passar just dig så är du varmt välkommen att höra av dig, vi finns här för att svara på alla dina frågor.


Manikyr

Vid en manikyr tar vi hand om dina nagelband, polerar dina naglar samt masserar hand och underarm.


Manikyr med gelelack

Vid en manikyr med gelelack tar vi hand om dina nagelband, målar naglarna med gelelack och avslutarmed olja och en lätt handmassage.

Gelelack är en blandning mellan vanligt nagellack och gelé, det är mycket tåligare än vanligt nagellack och sitter i 2-4 veckor.


Nagelförstärkning

Vi förstärker den egna nageln med gelé så den blir mer hållbar. Denna behandling passar dig som inte vill ha så långa naglar men är trött på att nageln skivar sig eller går av så fort den växer ut.


Nagelförlängning

Vi förlänger och förstärker nageln med gelé. Denna behandling passar dig som vill ha lite eller till och med mycket längd på dina naglar.


Återbesök

Efter 3-5 veckor är det dags för ett återbesök. Vi filar då bort en del av materialet och balanserar om nageln så den inte blir framtung och bryts.


Borttagning

Om du inte vill ha material på naglarna längre rekommenderar vi att du bokar tid för borttagning, att dra bort materialet från naglarna kan orsaka stora, och i vissa fall, permanenta skador på naglarna.

OBS! Vi tar inte bort akryl!


Färg och design

Vi har ca 400 färger och en mängd dekorationer såsom glitter, folie, stenar, idéer finns också i massor så det är bara fantasin som sätter gränser.


FRANSFÖRLÄNGNING


För oss är det väldigt viktigt att arbeta med säker fransförlängning. Detta innebär att du aldrig får en fransförlängning gjord med för långa eller för tunga fransar när du gör din fransförlängning hos oss. Vi anpassar alltid längd och vikt efter just dina fransars förutsättningar detta för att inte göra permanent skada på din egna fransar.

Vi sätter aldrig fransar som är längre än 3 mm längre än dina naturliga fransar!


Singelfransar

När man gör en fransförlängning med singelfransar sätter man en konstfrans per naturlig frans, denna typ av förlängning ger en mascaralook.


Volymfransar

När man arbetar med volymfransar arbetar man med tunnare fransar än vid singelfransförlängning. Man plockar en knippa fransar (2-8 st) som man sedan formar till en liten solfjäder, antal fransar i knippet beror på den egna fransens förutsättningar. Denna typ av förlängning kan bli allt ifrån naturligt fluffig till kolsvart och dramatisk.

LASHLIFT


Vi använder oss av Elleebanas produkter när vi utför lashlift. Elleebana är ett australienskt märke som började utveckla produkter för lashlift för över 20 år sedan, Elleebana är i dag ett av världens ledande märken när det gäller just lashlift.

Vid ett lashlift böjer man fransarna permanent, fransen håller sig böjd tills du tappar den. Efter ca 6-8 veckor har det vuxit ut såpass många nya fransar att det är dags att göra om lashliftet.


Lashlift classic

Lashliftbehandling inklusive färg.


Lashlift inkl färg och keratinbehandling

Lashliftbehandling inklusive färg och en inpackning som stärker, skyddar och återfuktar dina fransar. 

BROWLIFT


Browlift är den senaste trenden när det gäller bryn. Vid ett browlift arbetar vi endast med dina naturliga strån. Med hjälp av vätskor fixerar man brynen såsom man vill ha dom, har man smala bryn kanske man vill forma stråna så de ligger lite mer uppåt, har man buskiga bryn kanske man vill tämja dom lite.

Vätskorna som användsvid ett browlift behandlar brynen så de ser fylligare och glansiga ut och resultatet håller i ca 6 veckor.

Vid en browlift formas även brynen med hjälp av vax och pincett, färg ingår också om du vill det.

De vätskor vi använder är speciellt framtagna för att använda på ögonbrynen och den känsliga huden däromkring.

FRANSAR OCH BRYN


Hos oss kan du färga och forma dina bryn samt färga dina fransar. Brynen formas med vax och/ eller pincett för att sedan färgas.

SPRAYTAN

Färgen sitter ca 7-14 dagar beroende på hudkvalité samt skötsel av huden före och efter behandlingen.

Att tänka på före och efter din behandling!

  • Peela kroppen ordentligt innan behandlingen men smörj inte in dig, kom gärna nyduschad.
  • Vaxning och rakning bör ske ett dygn innan och tidigast 72 timmar efter sprayningen.
  • Ha inte parfym eller smink på dig när du kommer.
  • Ha löst sittande, gärna mörka kläder. Har du åtsittande kläder nöter det bort färgen fortare.
  • Du får vara topless men behåll trosor/kalsonger på.
  • Smörj in dig rikligt efter du duschat.
  • Undvik träning eller att svettas 6-8 timmar efter behandling.